Paste Cremoase De Ciuperci

Paste Cremoase De Ciuperci
Pastele cremoase de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 393 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cimbru, tarhon, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ paste cremoase cu ciuperci , cum se fac paste cremoase cu ciuperci, Paste Cremoase De Ciuperci, și Paste Cremoase De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile albe si shiitake in uleiul incins cu un praf de sare pana cand sucul din ciuperci se evapora si ciupercile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă usturoiul în ciuperci și se gătește 1 minut; se toarnă sherry și se gătește până când vinul este aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Amestecați stocul de pui în amestecul de ciuperci; condimentează cu sare și piper negru. Aduceți la foc mic, reduceți căldura și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Se toarnă smântână în amestec de ciuperci, se amestecă pentru a se combina și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Amestecul se va spuma și se va îngroșa ușor.
6
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați fettuccina, readuceți la fierbere și gătiți pastele la foc mediu până când sunt fierte, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scurgeți, dar nu clătiți pastele; transferați într-un bol mare de servire și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Amestecați cimbru, arpagic și tarhon în sos de ciuperci și opriți focul; amestecați 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano în sos până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Turnați tot sosul de ciuperci și jumătate din ciuperci peste paste, rezervând aproximativ jumătate din ciupercile din tigaie. Aruncați pastele în sos până când sunt acoperite; se acoperă cu ciupercile rămase și restul de 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista