Paste Cremoase De Ciuperci
Pastele cremoase de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 393 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cimbru, tarhon, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ paste cremoase cu ciuperci , cum se fac paste cremoase cu ciuperci, Paste Cremoase De Ciuperci, și Paste Cremoase De Ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile albe si shiitake in uleiul incins cu un praf de sare pana cand sucul din ciuperci se evapora si ciupercile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Se amestecă usturoiul în ciuperci și se gătește 1 minut; se toarnă sherry și se gătește până când vinul este aproape evaporat.
Amestecați stocul de pui în amestecul de ciuperci; condimentează cu sare și piper negru. Aduceți la foc mic, reduceți căldura și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Se toarnă smântână în amestec de ciuperci, se amestecă pentru a se combina și se fierbe timp de 5 minute.
Amestecul se va spuma și se va îngroșa ușor.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați fettuccina, readuceți la fierbere și gătiți pastele la foc mediu până când sunt fierte, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Scurgeți, dar nu clătiți pastele; transferați într-un bol mare de servire și păstrați la cald.
Amestecați cimbru, arpagic și tarhon în sos de ciuperci și opriți focul; amestecați 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano în sos până când brânza s-a topit.
Turnați tot sosul de ciuperci și jumătate din ciuperci peste paste, rezervând aproximativ jumătate din ciupercile din tigaie. Aruncați pastele în sos până când sunt acoperite; se acoperă cu ciupercile rămase și restul de 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano pentru garnitură.