Paste Cremoase De Ciuperci

Paste Cremoase De Ciuperci
Pastele cremoase de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 393 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cimbru, tarhon, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ paste cremoase cu ciuperci , cum se fac paste cremoase cu ciuperci, Paste Cremoase De Ciuperci, și Paste Cremoase De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile albe si shiitake in uleiul incins cu un praf de sare pana cand sucul din ciuperci se evapora si ciupercile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă usturoiul în ciuperci și se gătește 1 minut; se toarnă sherry și se gătește până când vinul este aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Amestecați stocul de pui în amestecul de ciuperci; condimentează cu sare și piper negru. Aduceți la foc mic, reduceți căldura și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4
Se toarnă smântână în amestec de ciuperci, se amestecă pentru a se combina și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
5
Amestecul se va spuma și se va îngroșa ușor.
6
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați fettuccina, readuceți la fierbere și gătiți pastele la foc mediu până când sunt fierte, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Scurgeți, dar nu clătiți pastele; transferați într-un bol mare de servire și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Amestecați cimbru, arpagic și tarhon în sos de ciuperci și opriți focul; amestecați 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano în sos până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Turnați tot sosul de ciuperci și jumătate din ciuperci peste paste, rezervând aproximativ jumătate din ciupercile din tigaie. Aruncați pastele în sos până când sunt acoperite; se acoperă cu ciupercile rămase și restul de 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista