Paste cremoase cu verdeață

Paste cremoase cu verdeață
Pastele cremoase cu verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,35 USD pe porție. O porție conține 998 calorii, 39G de proteine, și 76g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de până la 8 slănină, ceapă, garnitură: parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Paste cu verdeață cremoasă și lămâie, Paste de conopidă cremoasă coaceți cu ciuperci și verdeață, și Cartofi cremoși și verdeață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti verdele in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Gatiti baconul in cuptorul olandez pana cand este crocant; scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Saut ceapa și usturoiul în picături fierbinți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați verdeață, ardei roșii prăjiți și următoarele 3 ingrediente; gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
VerziiVerzii
6
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mediu 5 minute sau până când se încălzește bine (nu fierbeți). Puneți deoparte 2 linguri de parmezan. Se amestecă brânza rămasă până se topește. Aruncați împreună amestecul de smântână și pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Paste de top cu amestec de verdeață; se presară cu slănină și brânză rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
VerziiVerzii
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
* 16 uncii de muștar pot fi înlocuite cu napi. Gatiti inca 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
Napi VerziNapi Verzi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista