Paste con Champi Cmercroones (Paste cu sos de ciuperci)
Paste con Champi Amperculones (Paste cu sos de ciuperci) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ciuperci portobello, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste ușoare de săptămână: Paste cu cârnați și sos de ciuperci, Carne de pui cu sos de ciuperci (Pollo con Salsa de Champi aproximativ), și Paste cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, grea, la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și untul.
Se adaugă ceapa și usturoiul și saut până la auriu și parfumat, aproximativ 2 minute.
Se adauga ciupercile si saut-ul, amestecand cu o lingura de lemn, pana incep sa se inmoaie, 3-4 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați vinul sau bulionul și cimbru.Gatiti, amestecand constant, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la minim, condimentați cu sare și piper și continuați să gătiți, amestecând des, până când ciupercile sunt fierte și tot lichidul s-a evaporat, încă aproximativ 15 minute.
Adăugați busuiocul proaspăt.Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Sareați apa clocotită, adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 minute.
Scurgeți, rezervând aproximativ 1/4 cană din apa de gătit.Când ciupercile sunt gata, scoateți-le de pe foc.
Adăugați pastele și aruncați, adăugând apa de gătit rezervată dacă pastele par prea uscate.
Se servește cu o salată verde