Paste-Cobbler De Vită
Reteta de Paste-Carne de vită Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă face 8 porții cu 219 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, paste de vită betty hamburger, amestec original și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar de vită tocată, Cizmar De Pâine Cu Porumb De Vită Condimentat, și Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.în tigaie de 10 inci, gătiți carne de vită, ceapă, ardei gras și sare condimentată la foc mediu, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere.
Se amestecă apă fierbinte, 3/4 cană de lapte și sos
Se amestecă în amestec de carne de vită. Se amestecă zahărul brun și ketchup-ul.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Puneți amestecul de carne de vită într-un vas de copt dreptunghiular uns, 13x9x2 inci; Se amestecă pastele nefierte. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, rămânând 1 cană de lapte și ouă până se omogenizează.
Se toarnă uniform peste amestecul de vită.
Coaceți cizmarul timp de 30 până la 35 de minute sau până devine auriu.