Paste Coapte Grecești
Rețeta paste coapte grecești ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 952 calorii. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de miel măcinat, gălbenușuri de ou, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Paste Grecești, Paste Grecești, și Paste grecești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Adăugați mielul, ceapa, oregano, scorțișoara, cuișoarele și un vârf generos de sare și piper. Gatiti la foc mare, amestecand frecvent, pana cand mielul nu mai este roz si orice lichid s-a evaporat, aproximativ 8 minute.
Adăugați sosul marinara și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mare, amestecând ocazional, până când sosul s-a redus ușor, aproximativ 5 minute.
Gatiti pastele pana abia al dente; se scurge și se întoarce în oală. Între timp, într-un blender, amestecați 2 căni de ricotta cu gălbenușurile, nucșoara și 1/2 cană de Parmigiano-Reggiano până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. Pulsează în ricotta rămasă.
Adăugați cârpa de miel în paste și aruncați.
Transferați pastele într-un vas de copt de 9 x 13 inci.
Se toarnă amestecul de ricotta deasupra și se presară cu restul de 1/4 cană de Parmigiano-Reggiano.
Coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, până când se încălzește. Porniți broilerul și fierbeți până când partea superioară este maro aurie.
Lăsați să stea câteva minute înainte de servire.