Paste Carbonara
Pasta Carbonara ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 560 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 89 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână slănină, vin, linguini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Paste Carbonara, Paste Carbonara, și Paste Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apa într-o oală mare pentru paste și aduceți-o la fierbere la foc mediu.
Adăugați uleiul și pancetta într-o tigaie mare de sote la foc mic. Gatiti pancetta pana cand este crocanta, avand grija sa nu o ardeti, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și amestecați timp de 5 secunde.
Adăugați vinul, smântâna și piperul negru. Gatiti pana cand sosul acopera spatele unei linguri. Aruncați linguini proaspeți în apă și amestecați pentru a separa firele. Când pastele sunt doar puțin gătite, scoateți-le din apă și adăugați-le în tigaie cu sosul. Se amestecă ușor timp de 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați 1/2 brânza și albușul de ou și amestecați, având grijă să nu rupeți tăiței.
Adăugați gălbenușul de ou și aruncați ușor.
Transferați pastele într-un castron sau platou de servire și garnisiți cu brânza rămasă. Poftă bună.