Paste Cacio e Pepe

Paste Cacio e Pepe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele Cacio e Pepe. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 468 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână linguină, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Cacio E Pepe, Rețetă de Paste Cacio e Pepe, și Paste cu brânză și piper (cacio e Pepe).

Instrucțiuni

1
Într-o oală cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți, rezervând 2/3 cană din apa de gătit; întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați brânza, untul, piperul și apa de gătit și aruncați. Se condimentează cu sare și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista