Paste Basico

Paste Basico
Ai nevoie de un aperitiv lacto ovo vegetarian? Pasta Basico ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 338 de calorii, 10 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită brânză asiago, cimbru, sare și piper și spaghete. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pastele My Go-To Spiralized Diet: Paste coapte cu pui și Kale Zucchini, Dinner Tonight: Paste alla Burina (Paste cu sos rustic) și Pastele My Go-To Spiralized Diet: Paste cu pui la cuptor și Kale Zucchini .

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere. Într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, usturoiul, roșia, cimbru, sare și piper. Se amestecă cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Lingurita Busuioc Proaspat Tocat Sau Busuioc Uscat1/4 Lingurita Busuioc Proaspat Tocat Sau Busuioc Uscat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Frunze De Busuioc SauFrunze De Busuioc Sau
Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe AmbalajLinguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
3
Serviți acoperit cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista