Paste Antonia alle Melenzana (paste de vinete)

Paste Antonia alle Melenzana (paste de vinete)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastan alle Melenzana (paste de vinete) de la Antonia. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1045 calorii. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 186 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă vidaliană, vinete, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pastan alle Erbe, Pastan alle Vongole, și Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 1/2 cană de ulei și untul într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și vinetele și gătiți ușor la foc mediu timp de 10 până la 15 minute, amestecând des, până se înmoaie. Poate fi necesar să adăugați mai mult ulei, deoarece vinetele înmoaie rapid uleiul. Spre sfârșitul timpului de gătit, adăugați căței de usturoi întregi și jumătate din frunzele de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Între timp, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și albiți roșiile timp de 4 până la 5 minute până când pielea se desparte și roșiile se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți roșiile cu o lingură cu fante și așezați-le într-o strecurătoare de plasă așezată peste un castron mare. Rezervați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, înmuiați roșiile și îndepărtați pielea. Folosind mâinile curate, strângeți roșiile, împingând pulpa prin sită în vasul de dedesubt. La început veți avea un lichid apos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați lichidul de roșii în vinete și apoi continuați să împingeți pulpa de roșii prin sită, până când mai aveți doar semințe și bucăți de pulpă tare. În cele din urmă, adăugați restul de lichid pulpos în vinete și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Adăugați zahărul și continuați să gătiți încă 10 minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
9
Între timp, aduceți lichidul de gătit rezervat înapoi la fierbere, adăugați sare suplimentară și gătiți fettuccina conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
10
Se scurge bine.
11
Pentru a servi, lingurați o treime din vinete într-un castron și puneți-le deoparte. Aruncați pastele în tigaia sote cu vinetele rămase și adăugați mozzarella ambalată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Așezați amestecul într-un castron mare de servire și acoperiți cu vinetele rezervate, mozzarella proaspătă și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se ornează cu frunzele de busuioc rămase și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista