Partidul Corned Carne de vită bufe necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 48 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 48. Dacă aveți bere, maioneză, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bufe De Petrecere, Partidul Crab Bufe, și Carne De Vită.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună carnea de vită, ceapa, muștarul, maioneza și hreanul. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Hrean
Maioneză
Muștar
Ceapă
2
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-o oală mare, aduceți berea și untul la fierbere. Se amestecă făina și sarea până când amestecul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați aluatul într-un bol mare de amestecare. Folosind o lingură de lemn sau un mixer de stand, bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Aruncați cu lingurițe pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Lingura De Lemn
Bol De Amestecare
Stand Mixer
5
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit. Reduceți temperatura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 10 minute până se rumenesc. Centrele ar trebui să fie uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Când cojile sunt reci, împărțiți pufurile și umpleți cu amestecul de carne de vită. Dați la frigider până când este gata de servit.
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Ieroboam). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.