Parmigiana Ușoară De Pui
Parmigiana ușor de pui ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 63 calorii. Această rețetă servește 45 și costă 17 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, spaghete, sos de paste classico family favorite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete Ușoare (Vinete) Parmigiana, Parmigiana de vinete rapidă și ușoară a lui Kathy, și Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Se toarnă sosul de paste în vasul de copt de 13x9 inci; pus deoparte.
Se amestecă 1/2 cană de brânză și firimiturile de pâine într-un vas separat de mică adâncime. Înmuiați puiul în unt, apoi în amestec de brânză, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți.
Așezați peste sosul de paste în vasul de copt.
Coaceți 30 min. sau până când puiul este gătit; se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Coaceți încă 5 min. sau până când brânza este topită.
Se servește peste spaghete.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.