Parmezan și usturoi ardei Bacon
Parmezanul și ardeiul de usturoi necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 132 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, condimente de usturoi-piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ O tigaie prăjită lămâie piper somon și usturoi Parmezan sparanghel, O tigaie prăjită lămâie piper somon și usturoi Parmezan sparanghel, și Usturoi Parmezan Bacon Noduri.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. foaie de cookie-uri cu folie.
Așezați suportul de sârmă pe folie.
Aranjați slănina într-un singur strat pe raft.
Coaceți 20 de minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați parmezanul și condimentele de usturoi-piper.
Întoarceți slănina; se presară cu amestec de parmezan.
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până se rumenesc.
Scoateți din raft. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.