Parmezan Zdrobit Cartofi
Parmezanul zdrobit cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, unt, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan Zdrobit Cartofi, Parmezan Zdrobit Cartofi, și Parmezan Zdrobit Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și 1 lingură de sare într-o cratiță de 4 litri cu apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 25 până la 35 de minute, până când cartofii sunt complet fragede.
Într-o cratiță mică, încălziți jumătate și jumătate și unt.
Puneți cartofii în vasul unui mixer electric echipat cu un accesoriu pentru palete și amestecați-i timp de câteva secunde la viteză mică pentru a-i rupe. Adăugați încet smântâna fierbinte și untul la cartofi, amestecând la cea mai mică viteză (ultimul sfert din smântână și unt trebuie pliate manual). Îndoiți smântâna, parmezanul și sarea și piperul rămas; gustați pentru condimente și serviți imediat. Dacă cartofii sunt prea groși, adăugați mai multă smântână fierbinte și unt.
Fotografie de Steve Giralt