Parmezan, usturoi și răsuciri de busuioc
Parmezanul, usturoiul și răsucirile de busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, aluat de pâine, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Parmezan Usturoi Twists, Usturoi Busuioc Parmezan Chipsuri, și Usturoi Busuioc Parmezan Porții De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați usturoi; sotati 30 de secunde.
Desfaceți aluatul, separându-l în fâșii.
Ungeți cu amestecul de usturoi.
Se presară busuioc, brânză și piper, apăsând ușor în aluat. Răsuciți Bețișoarele și așezați-le pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Apăsați ușor capetele bețișoarelor pe foaia de copt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.