Tilapia parmezan la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă $2.26 pe portie. O porție conține 221 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, busuioc, file de tilapia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia Parmezan La Cuptor, Tilapia Parmezan La Cuptor, și Tilapia Parmezană Ușor Coaptă pentru rețete similare.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.