Parmezan Orzo și chiftele
Parmezan Orzo și chiftele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați pastele rosamarina, pansamentul, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă Escarole și Orzo cu chiftele de parmezan de curcan, Supă de scoici cu Orzo și chiftele, și Supă de nuntă italiană cu chiftele de curcan și Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți legumele prăjite și îmbrăcați-le la foc mediu-mare 2 minute. Se amestecă bulionul; se încălzește până la fierbere. Se amestecă pastele și chiftelele.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Capac; gatiti 10 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă roșiile. Acoperiți; gătiți 3 până la 5 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită și pastele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul.