Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie

Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie
Parmezan-salvie friptură de curcan cu sos de salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 436 calorii, 59G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 1,53 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de salvie, lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de curcan cu sos de salvie, Prăjiți curcan și sos cu ceapă și salvie, și Friptură De Curcan Cu Umplutură De Salvie Și Sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente în fundul unei tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
CarneCarne
4
Combinați brânza, 1/4 cană salvie, unt, usturoi tocat, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; frecați amestecul sub pielea slăbită și peste piept și tobe. Frecați pielea de curcan cu părțile tăiate ale jumătăților de lămâie; strângeți sucul în cavitatea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Copane De PuiCopane De Pui
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SucSuc
LămâieLămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Așezați jumătățile de lămâie în cavitatea curcanului; legați picioarele împreună cu sfoara de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe amestecul de legume în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 425 timp de 30 de minute și turnați 2 căni de bulion peste curcan. Cort piept de curcan lejer cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți curcanul din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 180, ungând la fiecare 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Scoateți curcanul din tigaie. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
13
Se toarnă picături printr-o sită în pungă; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
14
Lăsați picăturile să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
15
Scurgeți picăturile într-un castron mediu, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Adăugați suficient bulion de pui rămas la picături la 3 căni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
17
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
18
Adăugați eșalotă; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
19
Adăugați sherry; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute). Se amestecă restul de 1 lingură de salvie și se gătește timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
20
Adăugați picături rezervate; aduceți la fierbere.
21
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
22
Combinați făina și apa, amestecând bine cu un tel. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de picături; se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
23
Serviți sosul cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
24
Notă de vin: unul dintre cele mai bune vinuri pentru curcanul fript (și păsările de curte în general) este pinot noir. În acest caz, condimentele-salvie, parmezan, usturoi-subliniază această alegere. Aromele pământești ale lui Pinot noir oferă un fundal delicios pentru carnea curcanului, calitatea pe bază de plante a salviei, gustul sărat al brânzei și înțepătura usturoiului. Ca un avantaj suplimentar, pinot noir are o textură suplă,mătăsoasă-doar biletul pentru o pasăre sărată. Fiți avertizați: Marii pinot noirs sunt scumpi, dar aceasta este perioada anului pentru a vă răsfăța. Încercați Merry Edwards Estate Pinot Noir 2003 de pe coasta Sonoma din California (48 USD). - Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
CondimenteCondimente
ParmezanParmezan
Păsări De CurtePăsări De Curte
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate36
Revista