Parmezan - Creveți Paste Coace
Parmezan-creveți Paste coace ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 517 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de creveți, pastă de roșii, suc de scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui Parmezan Paste Coace, Paste de pui Coaceți cu spanac și parmezan, și Pui Parmezan Spanac Paste Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți caserola superficială de 2 litri cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Gatiti usturoiul in unt 1 minut, amestecand constant. Se amestecă făina. Gatiti, amestecand constant cu firul de sarma, pana cand este neted si bule.
Se amestecă vermutul. Se amestecă jumătate și jumătate, suc de scoici, pastă de roșii, sare și piper. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă creveții, buruienile de mărar și 1/4 cană de brânză.
Se amestecă pastele în amestecul de creveți.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți neacoperit 35 până la 40 de minute sau până când este maro deschis și fierbinte.