Parmezan-Chipsuri De Orez
Parmezan-chipsuri de orez este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 8 porții. O porție conține 141 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, parmezan, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Chipsuri De Dovlecei Parmezan, Chipsuri De Dovlecei Parmezan, și Dovlecei Parmezan Chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Adăugați atât orezul brun, cât și orezul sălbatic în apa clocotită, acoperiți și gătiți la foc mic până când amestecul de orez este foarte moale, aproximativ 55 de minute.
Scurgeți amestecul de orez și întindeți-l pe un platou, apoi lăsați să se răcească complet.
Într-un robot de bucătărie, pulsați amestecul de orez răcit până când este tocat grosier și lipicios. Răzuiește amestecul de orez tocat într-un bol mare și amestecă parmezanul ras până se omogenizează bine. Condimentează amestecul de orez cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 45
Aliniați o foaie mare de prăjituri cu hârtie pergament. Scoateți 1/2 cană din amestecul de orez pe o jumătate din foaia de prăjituri pregătită și puneți-o într-un disc. Acoperiți discul de orez cu folie de plastic, apoi apăsați-l sau rotiți-l într-un dreptunghi foarte subțire de 7 x 10 inci. Repetați pe cealaltă jumătate a foii de cookie.
Coaceți chipsurile de orez în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 12 minute sau până când sunt crocante și se rumenesc. Folosind o spatulă, transferați cu atenție hârtia pergament cu chipsurile pe un suport de sârmă și lăsați chipsurile să se răcească complet. Repetați cu orezul rămas.
Faceți înainte: chipsurile de orez pot fi păstrate la temperatura camerei într-un recipient etanș, stratificat între foi de hârtie de ceară, timp de până la 2 zile. Recrisp pe o foaie de copt într-un cuptor de 350, dacă este necesar.