Parmezan Anghinare

Parmezan Anghinare
Anghinarea de parmezan este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 154 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, muștar dijon, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare Parmezan Dip, Anghinare Fierbinte Parmezan Dip, și Parmezan Fierbinte-Baie De Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sfert 1 lamaie; loc în tigaie mare de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
2
Adăugați anghinare; gatiti 30 min. sau până când fundul anghinarelor este fraged și o frunză din fiecare poate fi scoasă cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Scurgere. Aruncați pene de lămâie; se răcește ușor anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Tăiați anghinarea pe lungime în jumătate. Scoateți centrele fuzzy cu lingura; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Așezați anghinare pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Strângeți 2 Linguri. suc din lămâie rămasă; se amestecă cu ulei și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
7
Stropiți peste anghinare; presărați brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Lăsați să stea 10 min.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista