Parmezan Anghinare
Anghinarea de parmezan este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 154 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, muștar dijon, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare Parmezan Dip, Anghinare Fierbinte Parmezan Dip, și Parmezan Fierbinte-Baie De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sfert 1 lamaie; loc în tigaie mare de apă clocotită.
Adăugați anghinare; gatiti 30 min. sau până când fundul anghinarelor este fraged și o frunză din fiecare poate fi scoasă cu ușurință.
Scurgere. Aruncați pene de lămâie; se răcește ușor anghinarea.
Tăiați anghinarea pe lungime în jumătate. Scoateți centrele fuzzy cu lingura; aruncați.
Așezați anghinare pe platou.
Strângeți 2 Linguri. suc din lămâie rămasă; se amestecă cu ulei și muștar.
Stropiți peste anghinare; presărați brânză.