Parm De Vinete

Parm De Vinete
Parm de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 417 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, roșii conservate, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fără Fry Vinete Parm, Parm De Vinete, și Parm De Vinete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați roșiile cu sucurile lor și cele 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează sosul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Puneți făina, ouăle și firimiturile de pâine în 3 boluri mari, puțin adânci. Lucrând cu 1 felie odată, dragați vinetele în făină; scuturați orice exces. Înmuiați felia în ou, lăsând orice exces să picure înapoi în castron, apoi acoperiți cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1/8 inch de ulei până la sclipire. Tapetați un suport cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați o treime din usturoi și vinete coapte în uleiul fierbinte. Gatiti la foc moderat, intorcand o data si regland focul dupa cum este necesar, pana cand feliile de vinete se rumenesc si se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Transferați vinetele prăjite pe prosoapele de hârtie pentru a le scurge. Folosind o lingură cu fante, aruncați usturoiul prăjit. Repetați încă de 2 ori cu usturoiul rămas și vinetele coapte, ștergând tigaia și adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Ungeți ușor o tigaie cu arc de 10 inci. Tapetați fundul cu un singur strat de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
8
Întindeți 1/2 cană de sos de roșii peste vinete. Se acoperă cu câteva felii de mozzarella și se presară cu 3 linguri de parmezan. Rupeți o treime din frunzele de busuioc peste brânză. Repetați cu ingredientele rămase pentru un total de 4 straturi, terminând cu un strat de vinete și un strat gros de sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
9
Presărați parmezanul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
10
Înfășurați întreaga tigaie în folie și așezați-o pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Coaceți vinetele timp de aproximativ 1 oră, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Scoateți folia de pe vârful vinetelor și coaceți aproximativ 10 minute mai mult, până se rumenesc ușor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a se desface.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
15
Tăiați în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista