Parker House Rolls
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 27 de minute pentru a petrece în bucătărie, rulourile Parker House ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 16 porții cu 180 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați unt, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această pâine. Această rețetă este plăcută de 8 mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Parker House Rolls, Parker House Rolls, și Parker House Rolls.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie pe jumătate de foaie cu spray antiaderent și puneți-o deoparte.
Așezați laptele, zahărul, drojdia, făina, gălbenușurile de ou și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru palete.
Combinați la viteză mică timp de 1 minut. Schimbați atașamentul paletei la cârligul de aluat și odihniți aluatul timp de 10 până la 15 minute.
Adăugați 2 uncii de unt la temperatura camerei și amestecați la viteză mică. Măriți viteza la mediu și amestecați până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului și puteți trage ușor aluatul într-o foaie subțire prin care va trece lumina, aproximativ 8 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și rulați și formați cu mâinile pentru a forma o bilă mare. Întoarceți aluatul în castron, acoperiți-l cu folie de plastic și lăsați-l deoparte într-un loc cald și uscat pentru a crește până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Scoateți aluatul din castron și rotiți-l într-un buștean de 16 pe 3 inci. Folosiți un cuțit de bancă pentru a tăia aluatul în porții de 1 3/4 uncii, aproximativ 16 rulouri. Folosind mâna ușor cupată, rotiți fiecare porție pe tejghea până când se strâng în bile mici. Lucrând 1 la un moment dat, folosiți un sucitor pentru a rula fiecare bilă mică într-un cerc sau oval de 3 inci. Folosiți partea laterală a mâinii sau un diblu mic pentru a face o indentare în mijlocul cercului.
Așezați un pat mic de unt răcit în centrul indentării, apoi pliați în jumătate și apăsați ușor pentru a sigila marginile.
Așezați rulourile, cu partea de sus în jos, pe tigaia pregătită, distanțându-le uniform. Topiți restul de 1 uncie de unt și periați vârfurile rulourilor. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte într-un loc cald și uscat pentru a se ridica până la dublarea dimensiunii, 30 până la 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți folia de plastic și coaceți până când rulourile ating o temperatură internă de 200 de grade F, 8 până la 10 minute. Rotiți tigaia la jumătatea coacerii.
Scoateți tigaia într-un suport de răcire și răciți timp de 2 până la 3 minute înainte de servire.
Asamblați rulourile ca mai sus, dar coaceți după cum urmează.
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F.
Coaceți până când exteriorul rulourilor începe să se stabilească, dar nu s-au rumenit și temperatura internă este de 185 de grade, aproximativ 30 de minute.
Scoateți și răciți pe tigaie timp de 10 minute. După 10 minute, scoateți rulourile din tigaie și așezați-le pe un suport de răcire până când sunt la temperatura camerei, 30 până la 40 de minute.
Așezați rulourile în pungi și congelați până la 3 luni.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. dezghețați rulourile timp de 60 până la 90 de minute.
Pulverizați o tigaie cu spray antiaderent.
Așezați rulourile pe tava pregătită și coaceți până când rulourile ating o temperatură internă de 200 de grade F. rotiți tigaia la jumătatea coacerii, 10 până la 12 minute.
Scoateți tigaia într-un suport de răcire și răciți timp de 2 până la 3 minute înainte de servire.