Paris-Brest

Paris-Brest
Paris-Brest ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 337 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de lapte, unt, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 37 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Paris-Brest, Hazelnut Paris-Brest, și Tort Cu Cremă Paris-Brest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați o tigaie mică care conține aproximativ 2-3 căni de apă fierbinte pe fundul cuptorului ( direct pe fundul cuptorului) pentru a genera abur. Ungeți ușor o foaie mare de copt cu scurtare și apoi praf ușor cu făină. Folosiți o tigaie de 10 inci ca șablon și desenați un cerc de 10 inci pe foaia prăfuită cu făină folosind o scobitoare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați cele 4 ouă într-o ceașcă mică de măsurare și amestecați cu o furculiță pentru a combina, puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Combinați laptele, apa, sarea și untul într-o cratiță la foc mediu. Când vine vorba de fierbere completă, adăugați făina dintr-o dată și amestecați pentru a face o pastă. Continuați să amestecați la foc aproximativ 40 de secunde până când pasta se usucă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se ia de pe foc și se pune pasta într-un bol de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Lăsați să se răcească aproximativ 4 minute.
7
Cu un mixer la foc mic, amestecați pasta și adăugați încet ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se amestecă încet, dar bine, până când toate ouăle au fost adăugate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Așezați pasta într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de decorare de 1/2 inch. Introduceți pasta pe tava de foaie urmând inelul de 10 inci pe care l-ați conturat. Țeavă un al doilea inel în jurul interiorului de lângă acest inel. În cele din urmă, introduceți un alt inel deasupra acestor două inele. Vopsiți ușor setul de inele cu restul de 1 ou bătut și apăsați migdalele feliate în pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se introduce la cuptor pe raftul de jos și se coace la 425 grade F (220 grade C) timp de 20 de minute. Reduceți temperatura la 375 grade F (190 grade C) și coaceți aproximativ 12 minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
Scoateți forma cuptorului și folosind un cuțit lung zimțată felie de pe jumătatea superioară a inelului umflat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Îndepărtați bucățile de aluat crud din interiorul inelului. Înlocuiți blatul și puneți-l înapoi în cuptor pentru a crocanta aluatul, încă aproximativ 5 minute. Se răcește pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Pentru a face umplutura: bateți crema de patiserie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
14
Așezați smântâna grea într-un castron împreună cu vanilia și bateți la înălțime până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
15
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți puțin mai mult. Îndoiți crema de patiserie cu frisca și transferați-o într-o pungă prevăzută cu vârf de stea. Introduceți amestecul de cremă în inel și apoi înlocuiți partea superioară. Dacă doriți, presărați cu zahăr pudră suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 37 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista