Parfait de ficat de rață catifelat
Parfaitul de ficat de rață catifelat necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Un amestec dintr-un amestec de ambele, cățel de usturoi, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Parfait De Ficat De Rață Și Pui Cu Smocuri, Parfait De Ficat, și Parfait De Ficat De Pasăre Cu Pere.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați orice tendoane mari din ficat, apoi puneți ficatul deoparte.
Încălziți aproximativ o treime din unt într-o tigaie mare, apoi prăjiți ușor șalotele și usturoiul timp de 3-4 minute până la moale. Măriți focul, adăugați ficatul, apoi prăjiți până se rumenesc pe toate părțile.
Adăugați rachiul și portul, fierbeți cât mai repede posibil dacă sosul prinde lumină pentru o clipă, atunci cu atât mai bine.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească complet.
Condimentați ficatul cu generozitate, apoi răsturnați conținutul tigaiei într-un robot de bucătărie cu Roșia pură și untul rămas și blitz până se omogenizează. Împingeți amestecul printr-o sită fină într-un castron, gustați pentru condimentare, apoi răsturnați într-un vas de servire, lovind vasul în jos pe masă pentru a netezi suprafața.
Se pune la frigider pentru a se seta.
Odată ce amestecul s-a întărit, faceți toppingul. Topiți ușor untul într-o tigaie mică sau într-un castron la cuptorul cu microunde, apoi lăsați un minut să se așeze și să se separe.
Turnați untul galben care s-a ridicat până sus într-un alt bol și aruncați lichidul lăptos. Lăsați untul galben să se răcească ușor, apoi amestecați cimbru și boabe de piper.
Se toarnă amestecul peste parfait și se lasă să se pună la frigider.
Serviți cu o mulțime de pâine prăjită, castraveți feliați și chutney. Se va păstra timp de 2 zile la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Parfait funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "