Parfaitul de ficat de rață catifelat necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Un amestec dintr-un amestec de ambele, cățel de usturoi, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Parfait De Ficat De Rață Și Pui Cu Smocuri, Parfait De Ficat, și Parfait De Ficat De Pasăre Cu Pere.
Instrucțiuni
1
Tăiați și aruncați orice tendoane mari din ficat, apoi puneți ficatul deoparte.
2
Încălziți aproximativ o treime din unt într-o tigaie mare, apoi prăjiți ușor șalotele și usturoiul timp de 3-4 minute până la moale. Măriți focul, adăugați ficatul, apoi prăjiți până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați rachiul și portul, fierbeți cât mai repede posibil dacă sosul prinde lumină pentru o clipă, atunci cu atât mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Port
4
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Condimentați ficatul cu generozitate, apoi răsturnați conținutul tigaiei într-un robot de bucătărie cu Roșia pură și untul rămas și blitz până se omogenizează. Împingeți amestecul printr-o sită fină într-un castron, gustați pentru condimentare, apoi răsturnați într-un vas de servire, lovind vasul în jos pe masă pentru a netezi suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se pune la frigider pentru a se seta.
7
Odată ce amestecul s-a întărit, faceți toppingul. Topiți ușor untul într-o tigaie mică sau într-un castron la cuptorul cu microunde, apoi lăsați un minut să se așeze și să se separe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
8
Turnați untul galben care s-a ridicat până sus într-un alt bol și aruncați lichidul lăptos. Lăsați untul galben să se răcească ușor, apoi amestecați cimbru și boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă amestecul peste parfait și se lasă să se pună la frigider.
10
Serviți cu o mulțime de pâine prăjită, castraveți feliați și chutney. Se va păstra timp de 2 zile la frigider.
Parfait funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.