Paratha de linte de naut cu chutney de coriandru de schinduf

Paratha de linte de naut cu chutney de coriandru de schinduf
Rețeta de linte de năut Paratha cu chutney de coriandru de schinduf ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 52 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, semințe de muștar, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați methi paratha | cum se face methi paratha / schinduf paratha, Methi Paratha - cum se face Methi Paratha - schinduf Paratha - pas cu pas, și Supă De Linte Galbenă Cu Chutney De Coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele aluatului împreună și se frământă doar aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
2
Ungeți aluatul cu ulei și lăsați să se odihnească câteva minute. Împărțiți în 8 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Subţire-Subţire-
3
Presărați puțină făină pe o scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Întindeți mingea, cu degetele, cu diametrul de aproximativ 5 inci, periați ușor întreaga suprafață cu ulei. Îndoiți în 4, Rulați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
5
Periați din nou cu ulei. Se prăjește într-o tigaie antiaderentă fierbinte periată cu ulei sau pulverizată cu spray vegetal, un minut sau două pe fiecare parte. Păstrați cald până când terminați de prăjit întregul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviți cu curry și chutney.Procesați toate ingredientele într-un robot de bucătărie la o măcinare fină. A se păstra într-un borcan de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Raats Original Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista