Paprikash De Vițel
Vițelul Paprikash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 498 calorii. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați fidea de ou, smântână, ciuperci pre și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Paprikash De Vițel, Paprikash De Vițel, și Paprikash de vițel sau miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smântâna și ardeiul într-un bol mic. Se amestecă bine; deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul; se amestecă 3 minute sau până se înmoaie.
Scoateți din tigaie. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Recoatați cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare.
Adăugați vițel; se amestecă 2 minute.
Adăugați vin, sare, cimbru și piper; gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se evapora lichidul.
Adăugați smântână și amestecuri de ciuperci în tigaie; se amestecă. Gatiti la foc mic 1 minut sau pana se incalzeste bine; se amestecă.
Se presară cu arpagic, dacă se dorește.