Paprika-filet frecat cu unt de citrice-muștar

Paprika-frecat muschiulet cu unt de citrice-muștar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 7,01 USD pe porție. O porție conține 652 calorii, 46G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de pudră de muștar, sos de soia, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc frecat cu condimente cu sos de grătar de muștar, Filet de porc frecat cu cacao cu sos de muștar Chipotle, și Paprika-Planta Frecat De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Frecați fripturile cu ulei de măsline și presărați-le cu boia fierbinte, frecând pentru a acoperi. Condimentați fripturile cu sare și transferați-le într-o tigaie mică. Prăjiți aproximativ 1 1/2 ore, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a fripturilor înregistrează 125 pentru mediu-rar.
Între timp, într-un mini robot de bucătărie, curățați miso-ul cu sos de soia, suc de lămâie și coajă, pudră de muștar, suc de portocale, kecap manis și boia dulce.
Într-o cratiță medie, topiți untul.
Adăugați amestecul miso și bateți la foc moderat până când este neted și cremos, aproximativ 1 minut. Păstrați cald la foc mic.
Într-o tigaie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați fripturile și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc, 4 minute în total.
Transferați fripturile în farfurii și serviți cu untul de citrice-muștar.