Pappardelle De Ciuperci Cu Brânză
Pappardelle cu ciuperci brânză este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 653 calorii. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, șuncă deli, preîncălziți broilerul. aduceți o oală cu apă la fierbere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Rețete similare sunt Carne De Vânat + Pappardelle De Ciuperci, Pappardelle De Ciuperci De Usturoi, și Pappardelle de ardei și ciuperci.
Instrucțiuni
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați șunca, ceapa, usturoiul și 1/2 linguriță fiecare sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 4 minute.
Adăugați ciupercile; gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, până se încorporează, 1 minut.
Adăugați treptat laptele în tigaie, amestecând până se omogenizează. Se aduce la foc mic și se gătește, amestecând, până când este gros și cremos, aproximativ 3 minute; se ia de pe foc.
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente, aproximativ 4 minute. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit, apoi scurgeți pastele și adăugați în tigaie cu sosul.
Adăugați havarti, pătrunjelul și 3 linguri de parmezan în tigaie și aruncați folosind clești. Dacă sosul pare gros, adăugați treptat apa de gătit rezervată pentru a slăbi.
Se presară cu restul de 3 linguri de parmezan. Se fierbe până se clocotește, aproximativ 4 minute.
Fotografie de Justin Walker