Pappardelle cu raci, roșii și busuioc de lămâie

Pappardelle cu raci, roșii și busuioc de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 646 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork necesită raci, usturoi, ulei de măsline virgin și pappardelle. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste de lămâie cu creveți, ardei, roșii, porumb și busuioc, Salată Orzo cu anghinare, roșii, năut, feta și sos de busuioc cu lămâie, și Pappardelle de vară cu roșii, rucola și parmezan.
Instrucțiuni
Alegeți cozile de raci și îndepărtați orice bucăți suplimentare de coajă.
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare de spaghete și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Adăugați usturoiul și jalapenos și gătiți până când usturoiul devine maro auriu deschis, aproximativ 2 minute. Între timp, scoateți tulpinile din roșii și tăiați-le în cuburi de 3/4 inch.
Adăugați roșiile în tigaie cu usturoi și ardei iute și gătiți până când sunt moi și încep să devină cochete. Reduceți focul la foc mic și lăsați să gătească în timp ce pastele gătesc. Aruncați papparadelle în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Scurgeți pastele în strecurătoare și aruncați cozile de raci în tigaia cu roșii.
Se toarnă pappardelle peste și se aruncă pentru a se acoperi bine în timp ce se fierbe la foc mic.
Adăugați busuioc de lămâie și coaja de lămâie, condimentați cu sare și piper și serviți imediat.