Pappardelle cu dovlecei, ciuperci și spanac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu dovlecei, ciuperci și spanac. Această rețetă face 4 porții cu 670 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, parmezan, paste fettuccine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Pappardelle Cu Dovlecei, Ciuperci Și Spanac, Spanac, ciuperci și dovlecei în cremă de nucă de cocos, și Spaghete Squash cu pui, ciuperci și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste.
Între timp, topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecei și gătiți până aproape fragede, amestecând des, aproximativ 6 minute.
Adăugați ciuperci, salvie și restul de 1/4 cană de unt; saut până când ciupercile sunt moi și dovlecelul este fraged, aproximativ 8 minute.
Adăugați spanacul; se amestecă până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Se amestecă 1/2 cană de brânză. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați pastele în sos în tigaie. Aruncați pentru a acoperi, adăugând lichid de gătit pentru paste cu 1/4 cană dacă este uscat.
Se presară cu 1/4 cană de brânză.