Pappardelle cu cozi de miel fierte și legume de iarnă

Pappardelle cu gambe de miel fiert și legume de iarnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.07 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 890 calorii, 59G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, ulei de măsline, cozi de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Cozi De Miel Fierte, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu. Uscați bucățile de carne cu un prosop, condimentați-le bine cu sare și piper și rumeniți-le pe toate părțile; pune-le deoparte.
Adăugați în tigaie toate, cu excepția a 1 linguriță de usturoi și toate șalotele; gatiti pana devin aurii, aproximativ 6 minute. Stropiți în vin; se fierbe 5 minute.
Adăugați bulionul, sucul de portocale, sucul de lămâie, pasta de roșii, rozmarinul, cozile de miel rezervate și orice sucuri pe care le-au eliberat. Acoperiți; se fierbe ușor timp de 45 de minute.
Se amestecă coaja de portocală și lămâie, păstârnacul, rutabaga și rădăcina de țelină. Gatiti pana cand atat mielul, cat si legumele sunt fragede, cu aproximativ 20 de minute mai mult, partial acoperite. Se lasă deoparte să se răcească. Când mielul este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți carnea din oase și adăugați-o înapoi la legumele înăbușite. Aruncați oasele.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti pastele pana cand sunt al dente. În timp ce pastele se gătesc, combinați restul de linguriță de usturoi cu câteva picături de ulei de măsline într-o tigaie mare sau oală la foc mare; gatiti cateva secunde pana se parfumeaza, apoi adaugati tocanita de miel si legume; aduceți la foc mic. Folosind o lingură cu fante, transferați pastele fierte direct din oala de gătit în tigaie cu tocană.
Adăugați untul, brânza și pătrunjelul; aruncați pentru a combina. Se condimentează bine cu sare și piper și se servește în boluri încălzite, garnisite cu pene de lămâie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;