Pappardelle cu ciuperci

Pappardelle cu ciuperci
Pappardelle cu ciuperci durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 396 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână paste pappardelle, amestec de ciuperci exotice, salvie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Pepene Verde ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Pappardelle cu dovlecei, ciuperci și spanac, Pappardelle Cu Dovlecei, Ciuperci Și Spanac, și Pappardelle cu ciuperci sălbatice mixte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine porcini.
2
Combinați porcini și 2/3 cană de apă clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se scurge într-o sită peste un castron, rezervând 1/4 cană de lichid de înmuiere. Taie porcini.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Gatiti pastele cu 1 lingura de sare in apa clocotita 10 minute sau pana cand sunt al dente; se scurge într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/4 cană lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotă, amestec de ciuperci și usturoi; saut 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă porcini, sherry și restul de 1/4 linguriță de sare; gatiti 1 minut sau pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SareSare
7
Se rade fin 1 uncie de brânză; se sfărâmă brânza rămasă. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă pastele, 1/4 cană lichid de gătit rezervat, 1/4 cană lichid de înmuiere rezervat porcini, 1/4 cană brânză rasă, smântână, salvie tocată și piper în amestec de ciuperci; aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
PiperPiper
CremăCremă
PastePaste
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Stropiți cu ulei de trufe; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
9
Așezați aproximativ 1 1/4 căni de amestec de paste pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se SfărâmăBrânza Se Sfărâmă
PastePaste
10
Garnisiți cu frunze de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista