Pappardelle cu ciuperci

Pappardelle cu ciuperci
Pappardelle cu ciuperci durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 396 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână paste pappardelle, amestec de ciuperci exotice, salvie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Pepene Verde ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Pappardelle cu dovlecei, ciuperci și spanac, Pappardelle Cu Dovlecei, Ciuperci Și Spanac, și Pappardelle cu ciuperci sălbatice mixte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine porcini.
2
Combinați porcini și 2/3 cană de apă clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se scurge într-o sită peste un castron, rezervând 1/4 cană de lichid de înmuiere. Taie porcini.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Gatiti pastele cu 1 lingura de sare in apa clocotita 10 minute sau pana cand sunt al dente; se scurge într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/4 cană lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotă, amestec de ciuperci și usturoi; saut 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă porcini, sherry și restul de 1/4 linguriță de sare; gatiti 1 minut sau pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SareSare
7
Se rade fin 1 uncie de brânză; se sfărâmă brânza rămasă. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă pastele, 1/4 cană lichid de gătit rezervat, 1/4 cană lichid de înmuiere rezervat porcini, 1/4 cană brânză rasă, smântână, salvie tocată și piper în amestec de ciuperci; aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
PiperPiper
CremăCremă
PastePaste
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Stropiți cu ulei de trufe; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
9
Așezați aproximativ 1 1/4 căni de amestec de paste pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se SfărâmăBrânza Se Sfărâmă
PastePaste
10
Garnisiți cu frunze de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista