Papionul de pui Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 481 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 2,89 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză parmigiano-reggiano, ceapă, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Papionul Alfredo cu pui și broccoli, Papionul Alfredo și Aruncarea cu papion cu pui.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, căleți ciupercile și ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Rețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă vinul. Se aduce la fierbere; gătiți timp de 2 minute. Se amestecă crema de brânză până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Combina amidonul de porumb si laptele pana se omogenizeaza; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați puiul, brânza, busuioc, piper și sare; gătiți și amestecați până când brânza se topește.