Papillote de bas dungi cu ierburi și aioli rapide

Papillote de bas dungi cu ierburi și aioli rapide
Papillote de bas dungi cu ierburi și aioli rapid ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.75 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 794 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți zahăr granulat, sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Striped Bass en Papillote, Wild dungi Bass en Papillote, și Bas cu dungi cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aranjați 2 rafturi în cuptor la o distanță corectă una de cealaltă. Peștele învelit în folie va avea nevoie de spațiu pentru a sufla și a se extinde pe măsură ce gătește. Mai bine să rearanjați rafturile cuptorului în timp ce cuptorul nu este încă fierbinte. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Coaceți cartoful până se înmoaie, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Răspândiți aproximativ o foaie de folie de 2 picioare pe o suprafață plană, cu 1/2 din ea agățată de tejghea din fața dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Puneți peștele, cu pielea în jos, orizontal, pe folia de lângă capătul blatului, lăsând aproximativ 1 1/2 inci de folie pe ambele părți. Condimentați partea de carne a peștelui cu sare și piper, după gust, și presărați cu niște mărar, pătrunjel și câteva felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Stropiți aproximativ 2 linguri ulei deasupra peștelui. Îndoiți folia înapoi peste pește și pliați în părțile laterale ale foliei de două ori. Lăsând puțin aer în pachet , rotiți partea superioară a foliei în jos de două ori adunând partea superioară pentru a face o fereastră, lăsând aproximativ 6 până la 8 inci între pește și partea de sus. Ar trebui să arate ca un pachet mic, cu toate laturile sigilate. Ar trebui să rămână suficient spațiu în jurul peștilor pentru a permite aburului să se acumuleze pe măsură ce gătește, creând un plic umflat în jurul peștilor. Repetați cu restul de 3 bucăți de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Puneți căței de usturoi în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până când usturoiul este tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați gălbenușurile de ou și pulsul pentru a amesteca. Când cartoful este complet gătit și încă cald, puneți-l pe o suprafață plană și împărțiți-l pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate carnea, totalizând aproximativ 3 până la 4 linguri, și adăugați-o la procesor. Puls pentru a combina. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline, prin deschiderea din partea de sus, într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
9
Adăugați zahărul și sucul de lămâie și pulsul pentru a încorpora. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
10
Folosind 2 foi de copt, puneți 2 plicuri de folie pe fiecare foaie și adăugați puțină apă pe fundul tăvii. Această apă va crea abur suplimentar în cuptor pe măsură ce peștele gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Puneți foile de copt pe 2 rafturi ale cuptorului și coaceți, netulburate, până când plicurile încep să se umfle, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți din cuptor și transferați imediat pe 4 farfurii. Pentru a servi, rupeți folia și stropiți cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista