Papaya Verde - Turcia Tambur
Green Papaya - Turcia tambur este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 243 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de salată de unt, papaya, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Șuncă Și Curcan Tambur, Salată Taos Tumble, și Salata Mea De Papaya Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați uleiul, ceapa și curcanul până când carnea este rumenită și sfărâmicioasă, aproximativ 7 minute.
Adăugați pudră de curry; se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați papaya, bulion și chutney. Acoperiți și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când papaya este fragedă când este străpunsă, 5 până la 7 minute.
Se amestecă amidonul de porumb și 2 linguri de apă; se amestecă în tigaie. Continuați să amestecați până când sosul fierbe, aproximativ 1 minut.
Se adaugă sare după gust.
Răzuiește într-un castron.
Pentru a mânca, amestecați amestecul de curcan în frunze de salată și înfășurați-l.