Papas Rellenas (Cartofi Umpluți Prăjiți)

Papas Rellenas (Cartofi Umpluți Prăjiți)
Papas Rellenas (cartofi umpluți prăjiți) necesită în jur 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 97 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 12. O porție conține 344 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. 699 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, chimen măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Papas Rellenas Al Horno (cartofi umpluți la cuptor) - SRC Post, Papas Rellenas Columbian (Bile De Cartofi Umplute), și Papas Rellenas.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Se pasează într-un bol cu 1/2 linguriță de sare până nu rămân bulgări. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, ardeiul verde si usturoiul in tigaia fierbinte pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 10 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gătiți și amestecați până când carnea de vită este sfărâmicioasă și nu mai este roz. Se amestecă 1 linguriță de sare, chimen, piper, pastă de roșii și oțet până când pasta de roșii s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ardei GrasArdei Gras
Pasta De TomatePasta De Tomate
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Răzuiți într-un vas de amestecare și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Tapetați o foaie de copt cu folie de plastic sau hârtie cerată și lăsați-o deoparte. Bateți ouăle într-un bol de amestecare și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Se toarnă pesmetul și făina în vase separate, puțin adânci și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Odată ce cartofii și carnea de vită s-au răcit, formați bilele de cartofi: apucați o mână de piure de cartofi și împărțiți-le în două porții egale. Formați fiecare bucată într-o formă mică de castron și umpleți cu amestecul de carne de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CartofiCartofi
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați cele două jumătăți împreună, sigilați marginile și neteziți pentru a face o minge rotundă. Rotiți ușor bila în făină pentru a acoperi și scuturați excesul de făină. Se înmoaie în oul bătut, apoi se rulează ușor în pesmet. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice pesmet care nu s-a lipit să poată cădea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
RolaRola
OuăOuă
9
Așezați bilele de cartofi coapte pe foaia de copt pregătită în timp ce coaceți restul. Refrigerați 2 până la 4 ore sau congelați pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Pentru a găti, încălziți uleiul pentru prăjit într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Gatiti bilele de cartofi in uleiul incins in loturi, folosind clesti pentru a rula bilele in timp ce gatesc pentru a asigura o rumenire uniforma, pana cand sunt crocante si aurii, aproximativ 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
12
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista