Pană Iceberg cu slănină caldă și pansament cu brânză albastră
Iceberg Wedge cu slănină caldă și pansament cu brânză albastră este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 558 calorii, 6g de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos de piper, slănină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cina în seara asta: pană Iceberg cu slănină caldă și pansament cu brânză albastră, Salată de pană Iceberg cu pansament cald de slănină, și Pană Iceberg cu pansament cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Adăugați brânză albastră și amestecați până se omogenizează bine. Dacă este prea gros, subțire cu lapte bătut de linguri la consistența dorită. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste si incepe sa crisp. Aranjați salata pe farfurii. Lingura se îmbracă. Folosind lingura cu fante, transferați slănina caldă din tigaie pe salate, împărțind în mod egal.
Se ornează cu ceapă roșie.