Pană De Aisberg Tocată
Pană de aisberg tocată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4. Pentru 1,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 625 calorii, 10g de proteine, și 60g de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită slănină, hrean, roșii cherry și maioneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este destul de bun. Încearcă Aisberg Wedge, Pană de aisberg cu Pancetta, și Creveți Iceberg Wedge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți maioneza, ketchup-ul, hreanul, sosul Worcestershire și sarea după gust într-un castron mic până se omogenizează.
Gatiti baconul intr-o tigaie la foc mediu pana cand este crocant, apoi transferati cu o lingura cu fante pe o farfurie tapetata cu prosop de hartie pentru a se scurge.
Tăiați aproximativ salata verde, apoi aruncați cu o parte din pansament într-un castron de servire. Se acoperă cu roșiile și scallions. Împrăștiați slănina și brânza albastră peste salată; condimentează cu piper și presară pătrunjel.
Serviți cu mai mult pansament pe lateral.