Panzanella de ciuperci
Panzanellan cu ciuperci este o garnitură mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 1,45 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 204 de calorii. Un amestec de rucola, nuci de pin, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 52%. Panzanella, Panzanella și Panzanella sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450°. Într-un castron mare, combinați pâinea, 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță de sare; arunca pentru a acoperi.
Transferați pe o tavă de copt neunsă.
Coaceți 8-10 minute sau până când se rumenesc. Se răcește la temperatura camerei.
Combinați ciupercile, 2 linguri de ulei, usturoi și 1/4 linguriță de sare; se transfera pe o tava unsa cu unt.
Coaceți la 450° 10-12 minute sau până când se înmoaie.
Într-un castron mare, amestecați oțetul, muștarul, mierea și restul de ulei și sarea.
Adăugați rucola, roșiile, nucile de pin, stafidele, pâinea prăjită și ciupercile; arunca pentru a acoperi.
Se presară cu brânză de capră.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Panzanella funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.