Panzanella cu ardei gras galben de la masa familiei

Panzanella cu ardei gras galben de la masa familiei
Rețeta Panzanella de ardei gras galben din ' masa familiei ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 4 porții cu 334 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Salată De Panzanella Cu Ardei Gras La Grătar, Radicchio La Grătar, Ardei Gras + Panzanella De Măsline, și Salată de pui prăjită cu ardei gras galben și felii de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când devine translucid și auriu deschis, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați ardeii grași și usturoiul și gătiți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Aruncați cuburile de pâine cu 2 linguri de ulei și întindeți-le pe o foaie de copt. Prăjiți până devin aurii, 7 până la 10 minute; verificați-le după 5 minute pentru a vă asigura că nu se întunecă prea mult. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Ardei ArbolArdei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Într-un castron mare, combinați amestecul de ardei și capere și pliați în pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați cele două oțeturi și condimentați cu sare și piper după gust; se lasă deoparte aproximativ 15 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
9
Chiar înainte de servire, amestecați ușor frunzele de busuioc și stropiți salata cu restul de 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista