Panzanella cu ardei gras galben de la masa familiei
Rețeta Panzanella de ardei gras galben din ' masa familiei ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 4 porții cu 334 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Salată De Panzanella Cu Ardei Gras La Grătar, Radicchio La Grătar, Ardei Gras + Panzanella De Măsline, și Salată de pui prăjită cu ardei gras galben și felii de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când devine translucid și auriu deschis, 10 până la 15 minute.
Adăugați ardeii grași și usturoiul și gătiți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Aruncați cuburile de pâine cu 2 linguri de ulei și întindeți-le pe o foaie de copt. Prăjiți până devin aurii, 7 până la 10 minute; verificați-le după 5 minute pentru a vă asigura că nu se întunecă prea mult. Se lasă să se răcească.
Într-un castron mare, combinați amestecul de ardei și capere și pliați în pâine.
Adăugați cele două oțeturi și condimentați cu sare și piper după gust; se lasă deoparte aproximativ 15 minute pentru a amesteca aromele.
Chiar înainte de servire, amestecați ușor frunzele de busuioc și stropiți salata cu restul de 1/4 cană de ulei.