Panzanella cu ardei gras galben de la masa familiei

Panzanella cu ardei gras galben de la masa familiei
Rețeta Panzanella de ardei gras galben din ' masa familiei ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 4 porții cu 334 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Salată De Panzanella Cu Ardei Gras La Grătar, Radicchio La Grătar, Ardei Gras + Panzanella De Măsline, și Salată de pui prăjită cu ardei gras galben și felii de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când devine translucid și auriu deschis, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați ardeii grași și usturoiul și gătiți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Aruncați cuburile de pâine cu 2 linguri de ulei și întindeți-le pe o foaie de copt. Prăjiți până devin aurii, 7 până la 10 minute; verificați-le după 5 minute pentru a vă asigura că nu se întunecă prea mult. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Într-un castron mare, combinați amestecul de ardei și capere și pliați în pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați cele două oțeturi și condimentați cu sare și piper după gust; se lasă deoparte aproximativ 15 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
9
Chiar înainte de servire, amestecați ușor frunzele de busuioc și stropiți salata cu restul de 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Subţire-Subţire-

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista