Pansamentul de rață al lui Faye
Pansamentul de rață al lui Faye ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1059 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ceapă, pâine de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea de porumb, puteți urma acest fel principal cu Skillet Cornbread Apple Cobbler ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Puiul crocant la cuptor al lui Faye, Friptură de rață cu sos de stridii, și Salată de rață și căpșuni cu pansament cu rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rața într-o oală de 12 litri cu suficientă apă pentru a acoperi rața cu 2 până la 3 inci. Aduceți apa la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și gătiți rața la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Scoateți rața din bulion, lăsați să se răcească și trageți carnea din oase în bucăți de mușcătură. Rezervați bulionul.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați firimiturile de pâine de porumb, biscuiții tocați, ceapa, sarea, sarea de usturoi, piperul negru și salvia într-o tigaie mare. Bateți ouăle într-un castron; se toarnă peste amestecul de pâine de porumb.
Adăugați carnea de rață tocată în tigaie; amestecați pentru a amesteca bine pansamentul. Se amestecă bulionul de rață rezervat în amestec până când pansamentul este foarte umed (aproximativ consistența aluatului gros de clătite).
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o lingură introdusă în centrul cratiței de pansament se va ridica, 45 de minute până la 1 oră.