Pansamentul de rață al lui Faye

Pansamentul de rață al lui Faye
Pansamentul de rață al lui Faye ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1059 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ceapă, pâine de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea de porumb, puteți urma acest fel principal cu Skillet Cornbread Apple Cobbler ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Puiul crocant la cuptor al lui Faye, Friptură de rață cu sos de stridii, și Salată de rață și căpșuni cu pansament cu rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați rața într-o oală de 12 litri cu suficientă apă pentru a acoperi rața cu 2 până la 3 inci. Aduceți apa la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și gătiți rața la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți rața din bulion, lăsați să se răcească și trageți carnea din oase în bucăți de mușcătură. Rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Amestecați firimiturile de pâine de porumb, biscuiții tocați, ceapa, sarea, sarea de usturoi, piperul negru și salvia într-o tigaie mare. Bateți ouăle într-un castron; se toarnă peste amestecul de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați carnea de rață tocată în tigaie; amestecați pentru a amesteca bine pansamentul. Se amestecă bulionul de rață rezervat în amestec până când pansamentul este foarte umed (aproximativ consistența aluatului gros de clătite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o lingură introdusă în centrul cratiței de pansament se va ridica, 45 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista