Pansament Triplu Cu Ciuperci
Triple sos de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 188 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bulion de pui degresat cu grăsimi, șobolani, pâine cu ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Sos De Ciuperci De Porumb, Pansament cu trei ciuperci cu Prosciutto, și Triple Arahide Triple Cookie-Uri Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Clătiți ciupercile porcini și puneți-le într-un castron mic cu 2 căni de apă fierbinte. Înmuiați până la moale, aproximativ 20 de minute. Frecați porcini pentru a îndepărta orice granulație; ridicați și stoarceți lichidul în apă înmuiată. Tăiați gros porcini; rezervați lichidul de înmuiere.
Așezați alunele într-o tigaie de plăcintă de 9 inci și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, agitând ocazional tigaia, până când nucile sunt aurii sub piele, 10 până la 15 minute.
Se toarnă într-un prosop curat și se freacă pentru a îndepărta cât mai multă piele. Ridicați nucile de pe prosop, lăsând pielea în urmă; tăiați gros nuci.
Așezați jumătate de pâine în fiecare din cele două tigăi de copt de 12 pe 17 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, amestecând o dată, până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Se toarnă într-un castron mare.
Tăiați și aruncați blaturile de culoare verde închis și capetele rădăcinii din Praz.
Tăiați tulpina albă pe jumătate pe lungime și clătiți bine, răsturnând straturile pentru a elibera granulația. Tăiați grosolan. Clătiți ciupercile cremini și shiitake; tăiați și aruncați tulpinile shiitake. Tăiați subțire ambele tipuri de ciuperci.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, topiți untul.
Adăugați șobolani, praz și ciuperci cremini și shiitake; amestecați des până când ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Amestecați porcini, nuci, țelină, pătrunjel, cimbru și salvie în amestec de ciuperci. Se amestecă în pâine și se adaugă sare și piper după gust. Într-un castron mic, bateți împreună ouăle, 1/2 cană din lichidul de înmuiere a ciupercilor porcini rezervate (se toarnă cu grijă, lăsând în urmă granulația) și 1/2 cană bulion de pui.
Se toarnă peste amestecul de pâine și se amestecă bine. Dacă preferați o textură umedă, adăugați până la 1/2 cană mai mult lichid sau bulion de înmuiere a ciupercilor porcini.
Se toarnă într - un vas de copt superficial de 3 până la 3 1/2 litru. Acoperiți cu o foaie de folie cu unt.
Coaceți pansamentul într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când este fierbinte în centru, 45 minute până la 1 oră; descoperiți și coaceți până când partea de sus este aurie, cu 10 până la 20 de minute mai mult.