Pansament Triplu Cu Ciuperci

Pansament Triplu Cu Ciuperci
Triple sos de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 188 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bulion de pui degresat cu grăsimi, șobolani, pâine cu ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Sos De Ciuperci De Porumb, Pansament cu trei ciuperci cu Prosciutto, și Triple Arahide Triple Cookie-Uri Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Clătiți ciupercile porcini și puneți-le într-un castron mic cu 2 căni de apă fierbinte. Înmuiați până la moale, aproximativ 20 de minute. Frecați porcini pentru a îndepărta orice granulație; ridicați și stoarceți lichidul în apă înmuiată. Tăiați gros porcini; rezervați lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați alunele într-o tigaie de plăcintă de 9 inci și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, agitând ocazional tigaia, până când nucile sunt aurii sub piele, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă într-un prosop curat și se freacă pentru a îndepărta cât mai multă piele. Ridicați nucile de pe prosop, lăsând pielea în urmă; tăiați gros nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați jumătate de pâine în fiecare din cele două tigăi de copt de 12 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, amestecând o dată, până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați și aruncați blaturile de culoare verde închis și capetele rădăcinii din Praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Tăiați tulpina albă pe jumătate pe lungime și clătiți bine, răsturnând straturile pentru a elibera granulația. Tăiați grosolan. Clătiți ciupercile cremini și shiitake; tăiați și aruncați tulpinile shiitake. Tăiați subțire ambele tipuri de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați șobolani, praz și ciuperci cremini și shiitake; amestecați des până când ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
11
Amestecați porcini, nuci, țelină, pătrunjel, cimbru și salvie în amestec de ciuperci. Se amestecă în pâine și se adaugă sare și piper după gust. Într-un castron mic, bateți împreună ouăle, 1/2 cană din lichidul de înmuiere a ciupercilor porcini rezervate (se toarnă cu grijă, lăsând în urmă granulația) și 1/2 cană bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se toarnă peste amestecul de pâine și se amestecă bine. Dacă preferați o textură umedă, adăugați până la 1/2 cană mai mult lichid sau bulion de înmuiere a ciupercilor porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
13
Se toarnă într - un vas de copt superficial de 3 până la 3 1/2 litru. Acoperiți cu o foaie de folie cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Coaceți pansamentul într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când este fierbinte în centru, 45 minute până la 1 oră; descoperiți și coaceți până când partea de sus este aurie, cu 10 până la 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista