Pansament Triplu Cu Ciuperci

Pansament Triplu Cu Ciuperci
Triple sos de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 188 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bulion de pui degresat cu grăsimi, șobolani, pâine cu ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Sos De Ciuperci De Porumb, Pansament cu trei ciuperci cu Prosciutto, și Triple Arahide Triple Cookie-Uri Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Clătiți ciupercile porcini și puneți-le într-un castron mic cu 2 căni de apă fierbinte. Înmuiați până la moale, aproximativ 20 de minute. Frecați porcini pentru a îndepărta orice granulație; ridicați și stoarceți lichidul în apă înmuiată. Tăiați gros porcini; rezervați lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Așezați alunele într-o tigaie de plăcintă de 9 inci și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, agitând ocazional tigaia, până când nucile sunt aurii sub piele, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă într-un prosop curat și se freacă pentru a îndepărta cât mai multă piele. Ridicați nucile de pe prosop, lăsând pielea în urmă; tăiați gros nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați jumătate de pâine în fiecare din cele două tigăi de copt de 12 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, amestecând o dată, până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Tăiați și aruncați blaturile de culoare verde închis și capetele rădăcinii din Praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Tăiați tulpina albă pe jumătate pe lungime și clătiți bine, răsturnând straturile pentru a elibera granulația. Tăiați grosolan. Clătiți ciupercile cremini și shiitake; tăiați și aruncați tulpinile shiitake. Tăiați subțire ambele tipuri de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați șobolani, praz și ciuperci cremini și shiitake; amestecați des până când ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
11
Amestecați porcini, nuci, țelină, pătrunjel, cimbru și salvie în amestec de ciuperci. Se amestecă în pâine și se adaugă sare și piper după gust. Într-un castron mic, bateți împreună ouăle, 1/2 cană din lichidul de înmuiere a ciupercilor porcini rezervate (se toarnă cu grijă, lăsând în urmă granulația) și 1/2 cană bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
12
Se toarnă peste amestecul de pâine și se amestecă bine. Dacă preferați o textură umedă, adăugați până la 1/2 cană mai mult lichid sau bulion de înmuiere a ciupercilor porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
13
Se toarnă într - un vas de copt superficial de 3 până la 3 1/2 litru. Acoperiți cu o foaie de folie cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Coaceți pansamentul într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când este fierbinte în centru, 45 minute până la 1 oră; descoperiți și coaceți până când partea de sus este aurie, cu 10 până la 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista