Pansament Galben De Dovlecei

Pansament Galben De Dovlecei
Pansamentul Galben de dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ou, dovlecei, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Squash Galben, Brioșe Galbene De Dovlecei, și Galben Squash Gratin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați dovleceii într-o oală prevăzută cu un coș cu aburi peste apă clocotită și aburiți 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Într-un castron, amestecați dovleceii, pâinea de porumb, margarina, Salvia, crema de supă de ciuperci, oul, ceapa, zahărul, sarea și piperul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Sare și PiperSare și Piper
Pâine De PorumbPâine De Porumb
MargarinăMargarină
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
ZahărZahăr
LapteLapte
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista