Pansamentul Galben de dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ou, dovlecei, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Squash Galben, Brioșe Galbene De Dovlecei, și Galben Squash Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați dovleceii într-o oală prevăzută cu un coș cu aburi peste apă clocotită și aburiți 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Grăsime De Porc înapoi
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Într-un castron, amestecați dovleceii, pâinea de porumb, margarina, Salvia, crema de supă de ciuperci, oul, ceapa, zahărul, sarea și piperul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Sare și Piper
Pâine De Porumb
Margarină
Suc De Fructe
Ceapă
Zahăr
Lapte
1/2 Crenguță Rozmarin
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor.