Pansament Cu Iaurt De Castraveți

Pansament Cu Iaurt De Castraveți
Castravetele iaurt Dressing ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 6 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Falafel Pitas cu sos de castravete-iaurt, Salată de ridichi și castraveți cu sos de usturoi-iaurt, și Lemony Curry iaurt castravete și ghimbir Dressing.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un blender și procesați până când amestecul este neted. Puneți la frigider pansamentul într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Notă: Deși 86% din calorii provin din grăsimi, acest pansament are mai puțin de 2 grame de grăsime pe lingură-mult mai puțin decât pansamentele pline de grăsimi, care transportă între 7 și 10 grame de grăsime pe lingură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista