Panna Cotta vegană cu migdale fragile

Panna Cotta vegană cu migdale fragile
Rețeta Panna Cotta vegană cu migdale fragile ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 50 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 535 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,38 USD pe porție. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pulbere de agar agar, supremes portocalii, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Ceai verde Matcha Panna Cotta cu susan negru fragil, Panna Cotta Vanilie-Migdale, și Panna Cotta de migdale cu vârf de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor șase forme de mini tartă sau brioșă cu caneluri de 3-1 / 2 inci și așezați-le pe o tavă pentru o manevrare mai ușoară. Set aside.In o cratiță mică, amestecați energic agarul, "laptele" și zahărul până când nu mai rămân bulgări. Puneți tigaia la foc mediu-mic și bateți ușor până când amestecul începe să buleze și să se îngroașe. Scoateți tigaia de pe aragaz pentru a amesteca atât "smântâna", cât și iaurtul de nucă de cocos, amestecând până se omogenizează, apoi readuceți-o la foc foarte scurt. Gatiti amestecul doar pana cand bulele incep sa se rupa incet la suprafata, batand tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
BrioșăBrioșă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
AgarAgar
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați apa de trandafiri și vanilia, bateți pentru a încorpora și transferați rapid conținutul cratiței în formele pregătite. Atingeți ușor fiecare pe tejghea pentru a elimina bulele de aer înainte de a netezi vârfurile cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Lăsați să se răcească complet la temperatura camerei înainte de a se răci bine.Pentru sosul de hibiscus, puneți pungile de ceai în apă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Puneți-l pe aragaz la foc mediu și aduceți la fierbere. Opriți imediat focul și acoperiți, lăsând ceaiul să se absoarbă timp de 20 până la 30 de minute. Odată ce a crescut profund roșu în nuanță, scoateți pungile de ceai și lăsați excesul de lichid să se scurgă, dar nu le strângeți - acest lucru va întuneca amestecul. Separat, amestecați zahărul, coaja de portocală și amidonul de porumb până se combină bine și adăugați aceste produse uscate în cratiță. Întoarceți-l la foc și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă și lichidul clocotește și se îngroașă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
CeaiCeai
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Lăsați să se răcească înainte de a se răci în fridge.To faceți migdala fragilă, începeți prin a combina zahărul, apa, siropul de porumb, scorțișoara și sarea într-o cratiță medie la foc moderat. Rezistați dorinței de a amesteca și rotiți ușor tigaia pentru a amesteca conținutul. Aduceți amestecul la fierbere și continuați să se răcească până când zahărul se caramelizează și capătă o culoare chihlimbar PAL. Între timp, așezați un silpat sau o bucată de hârtie pergament în apropiere, unde fragilul se poate odihni. Odată ce siropul de zahăr a atins nuanța potrivită de maro auriu, amestecați rapid migdalele feliate pentru a le acoperi uniform în amestec și nu pierdeți timp turnând totul pe silpatul sau pergamentul pregătit. Neteziți fragilul într-un strat cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Elixir GElixir G
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lăsați să se răcească complet înainte de a-l sparge pieces.To serviți, lingurați aproximativ 1/4-1/3 cană din sosul de hibiscus pe farfurie și întoarceți o panna cotta deasupra. Puneți o bucată de migdale fragile în creasta panna cotta, îndepărtați trei depășiri de citrice alături și presărați arile de rodie deasupra. Finalizați totul cu câteva frunze de mentă pentru a garnisi. Repetați pentru plăcile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
HibiscusHibiscus
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista