Panna Cotta vegană cu migdale fragile

Panna Cotta vegană cu migdale fragile
Rețeta Panna Cotta vegană cu migdale fragile ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 50 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 535 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,38 USD pe porție. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pulbere de agar agar, supremes portocalii, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Ceai verde Matcha Panna Cotta cu susan negru fragil, Panna Cotta Vanilie-Migdale, și Panna Cotta de migdale cu vârf de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor șase forme de mini tartă sau brioșă cu caneluri de 3-1 / 2 inci și așezați-le pe o tavă pentru o manevrare mai ușoară. Set aside.In o cratiță mică, amestecați energic agarul, "laptele" și zahărul până când nu mai rămân bulgări. Puneți tigaia la foc mediu-mic și bateți ușor până când amestecul începe să buleze și să se îngroașe. Scoateți tigaia de pe aragaz pentru a amesteca atât "smântâna", cât și iaurtul de nucă de cocos, amestecând până se omogenizează, apoi readuceți-o la foc foarte scurt. Gatiti amestecul doar pana cand bulele incep sa se rupa incet la suprafata, batand tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
BrioșăBrioșă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
AgarAgar
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați apa de trandafiri și vanilia, bateți pentru a încorpora și transferați rapid conținutul cratiței în formele pregătite. Atingeți ușor fiecare pe tejghea pentru a elimina bulele de aer înainte de a netezi vârfurile cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Lăsați să se răcească complet la temperatura camerei înainte de a se răci bine.Pentru sosul de hibiscus, puneți pungile de ceai în apă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Puneți-l pe aragaz la foc mediu și aduceți la fierbere. Opriți imediat focul și acoperiți, lăsând ceaiul să se absoarbă timp de 20 până la 30 de minute. Odată ce a crescut profund roșu în nuanță, scoateți pungile de ceai și lăsați excesul de lichid să se scurgă, dar nu le strângeți - acest lucru va întuneca amestecul. Separat, amestecați zahărul, coaja de portocală și amidonul de porumb până se combină bine și adăugați aceste produse uscate în cratiță. Întoarceți-l la foc și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă și lichidul clocotește și se îngroașă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
CeaiCeai
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Lăsați să se răcească înainte de a se răci în fridge.To faceți migdala fragilă, începeți prin a combina zahărul, apa, siropul de porumb, scorțișoara și sarea într-o cratiță medie la foc moderat. Rezistați dorinței de a amesteca și rotiți ușor tigaia pentru a amesteca conținutul. Aduceți amestecul la fierbere și continuați să se răcească până când zahărul se caramelizează și capătă o culoare chihlimbar PAL. Între timp, așezați un silpat sau o bucată de hârtie pergament în apropiere, unde fragilul se poate odihni. Odată ce siropul de zahăr a atins nuanța potrivită de maro auriu, amestecați rapid migdalele feliate pentru a le acoperi uniform în amestec și nu pierdeți timp turnând totul pe silpatul sau pergamentul pregătit. Neteziți fragilul într-un strat cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Elixir GElixir G
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Lăsați să se răcească complet înainte de a-l sparge pieces.To serviți, lingurați aproximativ 1/4-1/3 cană din sosul de hibiscus pe farfurie și întoarceți o panna cotta deasupra. Puneți o bucată de migdale fragile în creasta panna cotta, îndepărtați trei depășiri de citrice alături și presărați arile de rodie deasupra. Finalizați totul cu câteva frunze de mentă pentru a garnisi. Repetați pentru plăcile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
HibiscusHibiscus
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista