Panna Cotta Fructată
Fruity Panna Cotta ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 110 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați iaurt fără grăsimi, căpșuni, gelatină cu aromă de căpșuni jell-o și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați mango panna cotta , cum se face vegetarian mango panna cotta, Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale), și Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă iaurtul și gelatina uscată într-un castron mediu cu microunde. Cuptorul cu microunde la 2-1/2 minute sau până când gelatina este complet dizolvată, amestecând după 1-1/2 minute.
Se toarnă în placa de plăcintă de 9 inci pulverizată cu spray de gătit. Dați la frigider 3 ore sau până când este setat.
Desfaceți gelatina pe placa de servire. Se acoperă cu fructe chiar înainte de servire. Păstrați desertul rămas la frigider.