Panna Cotta De Migdale Cu Vârf De Cireșe

Panna Cotta De Migdale Cu Vârf De Cireșe
Cherry-Topped Almond Panna Cotta ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 485 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, gelatină, migdale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Panna Cotta de migdale cu vârf de cireșe, Panna cotta de migdale cu compot de cireșe, și Panna Cotta de migdale de ciocolată cu sos de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/4 cană de lapte într-un mic cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Se presară gelatina; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Lăsați să stea 5 minute pentru a înmuia gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
4
Se încălzește crema, 5 linguri de zahăr, și rămâne 3/4 cană de lapte într-o cratiță micăpeste foc mediu doar până când bulele încep să se formeze în jurul marginii tigaiei, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se amestecă extractul de migdale șiextract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Încălziți amestecul de gelatină în cuptorul cu microundeputere scăzută până când gelatina se dizolvă, agitând la fiecare 15 secunde, aproximativ 45 de secunde. Amestec de gelatină în amestec de lapte cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
6
Lăsați 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute.Împărțiți amestecul între opt pahare de 3/4 ceascăsau feluri de mâncare compot. Acoperiți fiecare cu plastic; se răcește până se fixează, aproximativ 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
7
Se amestecă migdalele și 1 lingură de zahăr în tigaie mică antiaderentă la căldură medie-mare până când nucile sunt prăjite și zahărul se topește și acoperă nucile, amestecând constant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați migdalele confiate pe platăsă se răcească, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale ConfiateMigdale Confiate
9
Așezați cireșele, lichiorul de migdale (dacă folosiți) și restul de 4 linguri de zahăr într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
LichiorLichior
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Lăsați să steapână când zahărul se dizolvă și se formează sucuri,amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.Împărțiți cireșele cu sucuri între pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ZahărZahăr
11
Presărați migdale confiate și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale ConfiateMigdale Confiate
1
Un pitter de cireșe facepregătirea cireșelor o briză. Ne place
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
BreezeBreeze
Echipamente pe care le vei folosi
Cherry PitterCherry Pitter
2
Oxo cires pitter ($13, oxo.com). nu vreisă cumperi un alt gadget? De asemenea, puteți împingepatra afară cu un bețișor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Cherry PitterCherry Pitter
BetisoareleBetisoarele

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista