Panna Cotta De Migdale Cu Vârf De Cireșe
Cherry-Topped Almond Panna Cotta ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 485 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, gelatină, migdale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Panna Cotta de migdale cu vârf de cireșe, Panna cotta de migdale cu compot de cireșe, și Panna Cotta de migdale de ciocolată cu sos de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/4 cană de lapte într-un mic cuptor cu microunde.
Se presară gelatina; se amestecă pentru a se amesteca.
Lăsați să stea 5 minute pentru a înmuia gelatina.
Se încălzește crema, 5 linguri de zahăr, și rămâne 3/4 cană de lapte într-o cratiță micăpeste foc mediu doar până când bulele încep să se formeze în jurul marginii tigaiei, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se amestecă extractul de migdale șiextract de vanilie.
Încălziți amestecul de gelatină în cuptorul cu microundeputere scăzută până când gelatina se dizolvă, agitând la fiecare 15 secunde, aproximativ 45 de secunde. Amestec de gelatină în amestec de lapte cald.
Lăsați 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute.Împărțiți amestecul între opt pahare de 3/4 ceascăsau feluri de mâncare compot. Acoperiți fiecare cu plastic; se răcește până se fixează, aproximativ 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Se amestecă migdalele și 1 lingură de zahăr în tigaie mică antiaderentă la căldură medie-mare până când nucile sunt prăjite și zahărul se topește și acoperă nucile, amestecând constant, aproximativ 2 minute.
Transferați migdalele confiate pe platăsă se răcească, amestecând ocazional.
Așezați cireșele, lichiorul de migdale (dacă folosiți) și restul de 4 linguri de zahăr într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să steapână când zahărul se dizolvă și se formează sucuri,amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.Împărțiți cireșele cu sucuri între pahare.
Presărați migdale confiate și serviți.
Un pitter de cireșe facepregătirea cireșelor o briză. Ne place
Oxo cires pitter ($13, oxo.com). nu vreisă cumperi un alt gadget? De asemenea, puteți împingepatra afară cu un bețișor.