Panna Cotta de lămâie cu sos de mure
Nevoie de o desert fără gluten? Panna Cotta de lămâie cu sos de mure ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, lapte, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Panna Cotta cu lămâie-zară cu sos de afine, cheesecake panna cotta cu ghimbir cu lămâie + sos de afine, și Panna Cotta de ghimbir-lămâie cu sos de fructe de pădure Brandy.
Instrucțiuni
Ulei ușor șase ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă.
Se amestecă laptele și smântâna într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați abrupt 30 de minute.
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Se toarnă sucul de lămâie într-un castron mic; se presară gelatina peste.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă amestecul de zahăr și gelatină în amestecul de lapte. Se amestecă la foc mic doar până se dizolvă zahărul și gelatina, aproximativ 2 minute.
Bateti in CR aproxormme FRA și coaja de lamaie. Împărțiți între ramekins. Capac; se răcește până se fixează, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Puree 2/3 de mure și toate sucurile rezervate, zahăr brun și CR arimmerme de cassis, dacă se dorește, în blender. Se strecoară amestecul într-un castron mediu, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați solidele în filtru. Se amestecă murele rămase în sos. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Rulați cuțit mic în jurul fiecărei panna cotta.
Așezați fundul de ramekins, câte 1, într-un castron cu apă fierbinte 45 de secunde.
Așezați placa deasupra ramekin. Țineți placa și ramekin împreună; inversați, tremurând ușor, pentru a obține panna cotta.
* Disponibil la unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, încălziți 1 cană de frișcă până la călduță (85 buc.f).
Se ia de pe foc; se amestecă în 2 linguri de zară. Acoperiți; lăsați să stea într-o zonă caldă fără curenți până când se îngroașă ușor, 24 până la 48 de ore, în funcție de temperatura camerei. Se răcește până când este gata de utilizare.