Panna Cotta cu sos de boabe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Panna Cotta cu sos de fructe de pădure. O porție conține 507 calorii, 4G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți fructe de pădure, gelatină, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Panna Cotta cu sos de boabe, Panna Cotta cu sos de boabe, și Jasmine-zară-Panna Cotta cu sos de fructe de pădure.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, înmuiați gelatina în apă rece; deoparte.
Puneți smântâna, zahărul cofetarilor și fasolea de vanilie într-o cratiță. Se amestecă la foc mediu până când amestecul ajunge la foc mic. Se fierbe ușor timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se aruncă fasolea de vanilie.
Adăugați gelatină și apă în amestecul de cremă fierbinte. Se amestecă până se dizolvă gelatina.
Se toarnă în 6 forme de dariole cu ulei ușor de 1/2 cană (sau alte forme cilindrice mici) și se dă la frigider peste noapte sau cel puțin 8 ore.
Pentru a face sosul de fructe de pădure, combinați fructele de pădure și zahărul într-un bol. Zdrobiți ușor fructele de pădure cu spatele unei linguri și amestecați în coniac.
Lăsați să stea o oră până când are o consistență siropoasă.
Desfaceți Panna cottas și serviți cu sos de fructe de pădure.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditatea vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și profunzime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.