Panna Cotta cu lămâie-zară cu sos de afine
Panna Cotta de lămâie-zară cu sos de afine este un fără gluten desert. O porție conține 160 de calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați cheesecake panna cotta cu ghimbir cu lămâie + sos de afine, Iasomie-lapte bătut-Panna Cotta cu sos de fructe de pădure, și Panna Cotta Cu Afine De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti panna cotta, înveliți cupe de cremă de 8 (6 uncii) cu spray de gătit.
Presărați gelatina peste laptele integral într-o cratiță mică; lăsați să stea 10 minute. Gatiti amestecul de lapte la foc mediu-mic 10 minute sau pana se dizolva gelatina, amestecand continuu cu un tel. Creșteți căldura la mediu; adăugați 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr, amestecând cu un tel până se dizolvă zahărul.
Adăugați zeama și coaja, amestecând bine. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite. Acoperiți și răciți cel puțin 5 ore sau până la noapte.
Pentru a pregăti sosul, combinați sucul de mere, 1/4 cană de zahăr și sucul de lămâie într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; se amestecă până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu; amestecați afinele. Gatiti 8 minute sau pana cand afinele sunt calde si incep sa apara. Se răcește sosul la temperatura camerei.
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni de cremă; inversați panna cotta pe farfurii.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.